حمل هوایی بار

یکی از امن ترین و سریع ترین راه های واردات و صادرات حمل هوایی بار است، این نوع حمل و نقل راهی امن و سریع اما پر هزینه است، از همین رو بیشتر برای کالا های حساس و گران قیمت نظیر دارو، تجهیزات پزشکی و طلا استفاده می شود. برای مطالعه قوانین واردات کلیک کنید.

حمل هوایی بار به دلیل ارسال به موقع کالا مورد توجه تجار و بازرگانان و شرکت ها قرار دارد و چیزی که این کار را از نظر اقتصادی به صرفه می کند تجربه های موفق شرکت رادطب در این زمینه است.

خدمات حمل هوایی شرکت راد طب

دریافت بار از محل انبار فرستنده یا از فرودگاه مبدأ و انجام تمامی امورات گمرکی
حمل هوایی بار سنگین
حمل کالا های شیمیایی

پذیرش و حمل هوایی بار

شرکت بازرگانی راد طب مفتخر است با در اختیار داشتن کارت بازرگانی اخذ شده ازاتاق بازرگانی ایران و نیز بهره گیری از پرسنل متخصص خود در زمینه حمل و نقل به ویژه حمل بار هوایی وارaداتی و بار صادراتی شما در کوتاه ترین زمان ممکن خدمات خود را به مشتریان ارائه  نماید.

MSDS  ( Material Safety Data )  چیست؟

برگه شناسایی ایمنی مواد شیمیایی ، برگه‌های اطلاعات فنی می‌باشند که اطلاعات مربوط به مخاطرات ویژه ، کار کردن ایمن و دستورالعمل‌های اضطراری و اطلاعات اساسی بهداشتی و ایمنی مواد شیمیایی را برای مصرف و کاربرد آن‌ها در محیط کار توسط  کارکنان بیمارستان ،کارگران و کارفرمایان صنایع ، کشاورزی ، ساختمان‌سازی و دیگر محل‌های کاری فراهم و مشخص می‌نمایند . وجود برگه اطلاعات ایمنی در کنار ماده موردنظر ، اطلاعاتی در اختیار مصرف‌کننده قرار می‌دهد که مصرف‌کننده با آگاهی از ماهیت آتی ماده مزبور، قادر خواهد بود از خطرات و ضایعات ناشی از استفاده ، جابجایی و انبارش نادرست آن در امان باشد. ترخیص کالا با راد کامرشیال.

بدین ترتیب که اطلاعات مندرج در هر ماده‌ای بیانگر این است که نحوه صحیح استفاده از آن باید چگونه باشد، در چه درجه حرارت و چه نوع محیطی باید نگهداری شود ، در انبارش و جابجایی آنچه نکات ایمنی باید رعایت شود و در صورت بروز خطر نحوه مقابله با عوارض آن ماده چگونه خواهد بود..

بعد از دریافت برگه توزین ، ارزیاب گمرک، بار را از جهت قوانین گمرکی بازرسی می نماید . در صورت عدم ممنوعیت، بار به واحد بسته بندی منتقل می شود. لازم به ذکر است برخی از این ممنوعیت ها در فرم اظهارنامه گمرک قید شده است و بعضی از کالاها نیز برای صادرات نیاز به برخی از مجوزهای خاص دارند. پس از بسته بندی، بار توسط واحد پذیرش، پذیرفته می شود و برگه ای در این خصوص صادر می شود که در آن اطلاعاتی از قبیل وزن بار، مقصد، ابعاد بسته ها و… درج شده است . پس از صدور این برگه، پته سبز گمرکی هم توسط واحد گمرک صادر می شود. فرستنده با ارائه مدارک گمرکی به واحد حمل هوایی این شرکت  مراجعه می نماید. واحد حمل هوایی  با توجه به اطلاعات درج شده در مدارک گمرکی و مدارک کالای  ارائه شده از طرف فرستنده  طبق قوانین مربوطه بارنامه را صادر می نماید. در این مرحله فرستنده باید بارنامه صادر شده را بررسی و پس از حصول اطمینان از صحت اطلاعات مندرج،درافت بارنامه را تایید نموده و آن را امضا کند. صدور بارنامه بیانگر قراردادی مابین فرستنده و شرکت حمل کننده خواهد بود و مسوولیت هایی برای فرستنده و تعهدهایی برای شرکت حمل کننده در بر خواهد داشت.در بازبینی نهایی  می شوند تا در صورت عدم وجود اشیا ممنوعه، بار به داخل انبار (X-RAY)  واحد حراست، بارها از نظر امنیتی چک و بسته ها
منتقل و برای ارسال آماده گردد.

 

 

جهت ارسال بار هوایی بصورت هوایی مدارک زیر مورد نیاز می باشد

۱.فاکتور نهایی (Commercial Invoice)  با ذکر ارزش واقعی کالا به دلار به همراه شرح کامل کالا و کد تعرفه مختص کالا (هر آیتم)
۲.لیست عدل  بندی کالا به همراه ابعاد بسته ها به سانتیمتر( Packing List)
۳. کپی پاسپورت فرستنده و گیرنده یا کپی کارت ملی فرستنده و گیرنده و شماره تلفن ثابت و همراه
۴. آدرس کامل فرستنده و گیرنده به همراه کد پستی/ Zip Code
۵. یکی از موارد بسیار مهم که گاهی موجب سردرگم می شود نحوه محاسبه وزن بارنامه در ارسال بار هوایی می باشد . توجه  و (Volume weigh) وزن حجمی یا (Gross Weight ) داشته باشید که در حمل بار هوایی دو واحد ” وزن حقیقی ” یا مورد محاسبه قرار می گیرد. وزن حقیقی همان وزنی است که پس از توزین کالا بر روی باسکول گمرک فرودگاه مشخص می گردد.
پس از بسته بندی محاسبه می گردد. (Package)و وزن حجمی بار هوایی با توجه به ابعاد بیرونی بسته
وزن حجمی = حاصلضرب طول و عرض و ارتفاع تقسیم بر عدد ۶۰۰۰
توجه داشته باشید که در هنگام اعلام ابعاد می بایستی بزرگترین طول ، بزرگترین عرض و بزرگترین ارتفاع بسته به سانتیمتر اندازه گیری و اعلام گردد.

هزینه های انجام تمامی مراحل فوق توسط کارشناسان این شرکت پس از رویت محموله، محاسبه گردیده و در صورت نیاز علاوه بر اعلام شفاهی بصورت کتبی به اطلاع صاحب کالا خواهد رسید.

توجه داشته باشید حمل بار هوایی بین المللی در حال حاضر از طریق فرودگاه امام خمینی صورت گرفته و نرخ کرایه حمل خطوط هواپیمایی ایرنی و خارجی بر حسب وزن و حجم محموله تعیین می گردد.

بارنامه هوایی چیست؟

بارنامه در اصل قرارداد بین فرستنده و شرکت حمل کننده است که از اهمیت خاصی برخوردار است.

محتویات درج شده در بارنامه شامل مشخصات فرستنده در مبداء و گیرنده در مقصد و همچنین مشخصات بار اعم از وزن کالا ،تعداد بسته ها ، ماهیت کالا ،وزن خالص کل بار ،وزن ناخالص بار،ابعاد دقیق بسته ها ،فرودگاه مبداء ،فرودگاه مقصد ،هزینه ارسال بار درج شده است.

همچنین در هر بارنامه ای در قسمت بالای بارنامه در هر دو سمت چپ و راست تعدادی عدد درج شده است که به آن شماره بارنامه می گویند.

شماره بارنامه شامل حروف و ۱۱ عدد است که3رقم اول نشان دهنده نام کشور شرکت هواپیمایی حمل کننده مربوطه و ۸ رقم بعدی نشان دهنده کد نام هواپیمایی محموله و نوع بارنامه هوایی است.

در واقع این 8رقم به صورت تگ روی تک تک بسته ها چسبانده میشود تا از تداخل محموله ها با یکدیگر جلوگیری شود.

لازم به ذکر است که برای دریافت کالا در مقصد نیازی به اصل بارنامه نیست و میتوان با تصویر بارنامه یا شماره بارنامه و مدرک شناسایی نسبت به دریافت کالا از گمرک مقصد اقدام کرد.

Scroll to top